zasedání výboru SVJ i KK

Více
7 roků 1 měsíc zpět #180 od marian.kamenicky
marian.kamenicky vytvořil/a téma: zasedání výboru SVJ i KK
Dobrý den,

důrazně a opakovaně Vás žádám o sdělení termínu konaní zasedání výboru SVJ i KK. 

Důvod: v zápise zasedání výboru SVJ bod Ad3, konaného v 26.2.2017 (neděle) jsem se mimo jiné dočetl, že p. Simandl rozhodl, že chodník se bude uklízet na náklady SVJ, protože si obec neplní svoje povinnosti. Stručně řečeno. Někdo si neplní povinnosti, tak to důchodci zaplatí. A už vůbec nechci spekulovat o tom kdo shrábne provizi???  

Obdobné je to i ve všech ostatních bodech, které výbor projednal na svém zasedání v neděli !!!

Bod 7. Lhář, šmejd a podvodník napsal, ze mě opakovaně vyzývá abych si nechal osadit měřidla tepla. Opakovaně jsem žádal  výbor já o zajištění, osazení měřidel. Mohu doložit maily. To samé ať udělá lhář, podvodník a šmejd nebo ať se šmejd omluví.  
V pondělí 27.2.2017 jsem byl v kanceláři. Ku podivu dorazil i šmejd p. Simandl. Zavolal na ISTU a požádal asi po třech letech o instalaci měřidel.  Za jeho přítomnosti i přítomnosti p. Majetičové jsem si domluvil termín s pánem na telefonu a ve čtvrtek 2.3.2017 mi měřidla cca po třech letech osadil. P. Majetičová je jedna z těch členů výboru kterou jsem maily žádal o osazení měřidel. Mohu doložit maily. Lže, že nebyla členkou výboru.

Té paní dejte 2000Kč měsíčně a ať zůstane doma. Ať vůbec nechodí do kanceláře a všichni na tom vyděláme.

Nic nového, když si vzpomenu jak dlouho jim trvala změna banky, změna dodavatele el. energie, změna pojišťovny. Jak dlouho jim trvalo než pochopili platby za soc. pojištění.  Světlo ve výtazích, zbytečné elektroměry. Do dnešního dne nepochopili, že všichni topíme do nebe, díky starým oknům některých vlastníků a přitom existuje nová zelená úsporám. To jsou právě věci z kterých nekouká žádná provize. Lino malba, plynové stoupačky, vodovodní stoupačky,  z toho kouká provize a taky to jde rychle, řádově v týdnech.  Nebo objednávat nesmyslné posudky a projekty jak je tomu zvykem u IT.

www.svj-jablonecka.cz/joomla/index.php/f...is-ze-schze-kk-12017

Kamenický Marián

P.S. nasesvj.webnode.cz/jste-potencionalnim-hejlem-ve-vasem-svj-/

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
7 roků 1 měsíc zpět #181 od marian.kamenicky
Re: zasedání výboru SVJ i KK
to vše už tady bylo. Mgr. Kroh & KASTEN teď se rýsuje Ing. Simandl & VOLUMA + další

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.