návštěva kanceláře 21.8.2013

Více
10 roků 8 měsíců zpět #84 od marian.kamenicky
marian.kamenicky vytvořil/a téma: návštěva kanceláře 21.8.2013
Konečně se mi povedlo domluvit si schůzku a navštívit kancelář SVJ. Nedalo mi to a zeptal jsem se proč ještě nemáme vyúčtování dlouhodobé zálohy. P. Majetičová se mi to snažila vysvětlit, že vyúčtování DZ se nikdy nedělalo a proto se dělat nebude. Tak jsem ji to vysvětlil, že jsem ji poslal vyúčtování DZ za roky 2010 a 2011 a že bych ho chtěl taky za rok 2012. Bylo mi vysvětleno, že se nejedna o vyúčtování ale že se jedná o čerpání DZ. Já na to, že mi jedno jak to nazve ale že ho chci za rok 2012. Odpověď: šetříme kde se dá, papír je drahý, tak to prý nepošlou. Silně mi to připomenulo éru paní Karfíkové. Tak y jsem něco chtěl, už si nevzpomínám o co šlo, ale odkázala mne stejným způsoben na drahé obálky. Obálky jsou drahé, ale že nechala proplatit schody, které nikdo neboural ani nebetonoval to ji jaksi nevadilo.
Papír je drahý tak nepošlou vyúčtování. Už dva roky se snažím vysvětlit výši poplatků u RB banky, kde platíme 6- 7 Kč za každou odchozí a příchozí platbu viz.: www.rb.cz/firemni-finance/transparentni-...nt_number=6400957001
aby udělali učet bez poplatků. Vyslechnou a pak argumentují tím že lidi by to nechtěli. Závěr ať si udělá každý sám. Bylo toho víc, ale nějak se mi to ani nechce komentovat.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.